Activiteiten

Zondag 8 oktober Rustplek
Georganiseerd door Leonie van der Zon van Praktijk Zonlicht.
Hoe vind je de rust in jezelf (terug)?
De rust die in je huist, de rust die zorgt dat je in je lichaam bent, die zorgt dat je aanwezig blijft,
Verbonden en in vertrouwen. Met wat je voelt, zegt en doet.
Bij RustPlek is er tijd en ruimte hiervoor. Speciaal voor jou. Middels muziek, meditatie en visualisatie kom je daar waar je wezen moet. Het rustpunt, stiltepunt in jou. Daarnaast ontvang je een aura reiniging zodat je ook in je energieveld los kunt laten wat jou niet meer dient of niet van jou is. Opgeschoond en verbonden met jezelf verlaat je het pand. Klaar voor de zondag en de week die komen gaat. Een rustplek voor jou.
Bijdrage op basis van financiële draagkracht. 25, 35 of 60 euro, inclusief koffie/thee.
Van 10.00 tot 12.30 uur (mogelijke uitloop tot max 13.00 uur).

 

Vrij. 13 oktober – Ontwikkel een maatschappelijk betrokken team
Baukelien Franken laat jouw team van 10 – 16 mensen echt nadenken over wat er belangrijk is in het leven en zich daarmee te verbinden. Een speelse workshop met kennis, creatieve en contemplatieve elementen. Je leert over de 16 Realize Potential Goals van Agenda 2029 èn je leert je team op de vrijdagmiddag anders kennen.
14.00 – 17.00 | € 50 p.p. exclusief btw |in overleg op een andere datum

 

Za. 14 okt. Detox Workshop met Ayurvedische Lunch
Een goede spijsvertering is de basis voor gezondheid en immuniteit. Het zorgt voor adequate opname van voedingsstoffen en voert afvalstoffen effectief af. Leer hoe je je spijsvertering kunt verbeteren en je lichaam kunt ontgiften. Met zachte Detox Yoga, effectieve Ademtechnieken en Leefstijl- en Ayurvedische Detox tips voor een krachtige spijsvertering, verbeterde slaap en meer energie. Tussen de middag maken we samen een heerlijke Ayurvedische detox-lunch o.l.v. Anne-Marie Brouwer, Ayurvedisch Kookspecialist.
Na de workshop kun je zelf makkelijk thuis aan de slag of doe mee met de 10-daagse Ayurvedische Detox bij Yokidoki (3 t/m 13 nov).
10:00 – 15:00 | Bijdrage (inclusief Ayurvedische lunch): € 105  – Early Bird € 90 (geldig t/m 30 sept.)

 

Vrij. 20 en za. 21 oktober Cursus Schumann Resonantie
Dr. Saskia Bosman van Inspiradiance geeft in samenwerking met Bea Hop de interactieve cursus Schumann Resonantie met veel enthousiasme en actuele updates, vooral omdat ze zien dat cursisten zichzelf hervinden en herboren worden door zich te verbinden met de hartslag van de aarde. Dit geeft je nieuwe inzichten hoe we er een betere wereld van kunnen maken en te beginnen bij jezelf. Beide dagen van 11:00 – 16:00 uur | € 175,-

 


Wees als dolfijnen

Dolfijnen zijn al 60 miljoen jaar langer op de aarde dan de mensheid. Wat kan jij, jouw kinderen of jouw team van hen leren? Met leuke filmpjes, verhalen en speelse oefeningen gaan we bijzondere kwaliteiten van dolfijnen laten zien en ook fysiek, mentaal en emotioneel ervaren. Je zal meer verbindingen aanleggen tussen je hersencellen en een vloeiende samenwerking en creativiteit ervaren in jezelf en met de mensen om je heen. Door Saskia Bosman en Marien van Os – Op aanvraag

Ons DNA is superslim! – je energiesysteem in balans brengen
Word je ervan bewust hoe je 64 genetische sleutels werken in elke cel van jou en kom meer in harmonie met jezelf. Jan de Kock van Holistico neemt je mee op reis en bekijkt welk levensdoel past bij jouw natuurlijke talent. Op eigen wijze daagt Jan je uit vanuit plezier en vreugde naar de innerlijke vrede te gaan. Op aanvraag.