Activiteiten

Vrijdag 10 november en uitgesteld naar 23 en 24 februari – Driedaagse Masterclass ‘De Pijnappelklier’ door Saskia Bosman, Nicolette de Vetten en Margreet Visser. Hoe kan zo’n klein kliertje, je zovéél innerlijke rijkdom schenken? In deze opleiding van 3 dagen ga je ontdekken dat alles al in jezelf aanwezig is. 10.00 – 17.00 uur | € 425,-

Zaterdag 18 november – Rustplek
Rustplek. Georganiseerd door Leonie van der Zon van Praktijk Zonlicht.
Hoe vind je de rust in jezelf (terug)?
De rust die in je huist, de rust die zorgt dat je in je lichaam bent, die zorgt dat je aanwezig blijft,
Verbonden en in vertrouwen. Met wat je voelt, zegt en doet.
Bij RustPlek is er tijd en ruimte hiervoor. Speciaal voor jou. Middels muziek, meditatie en visualisatie kom je daar waar je wezen moet. Het rustpunt, stiltepunt in jou. Daarnaast ontvang je een aura reiniging zodat je ook in je energieveld los kunt laten wat jou niet meer dient of niet van jou is. Opgeschoond en verbonden met jezelf verlaat je het pand. Klaar voor de zondag en de week die komen gaat. Een rustplek voor jou. |Bijdrage op basis van financiële draagkracht. 25, 35 of 60 euro, inclusief koffie/thee.
Van 10.00 tot 12.30 uur (mogelijke uitloop tot max 13.00 uur).

Vrijdag 24 novemberOntwikkel een maatschappelijk betrokken team met de Realize Potential Goals
Baukelien Franken laat jouw team van 10 – 16 mensen echt nadenken over wat er belangrijk is in het leven en zich daarmee te verbinden. Een speelse workshop met kennis, creatieve en contemplatieve elementen. Je leert over de 16 Realize Potential Goals van Agenda 2029 èn je leert je team op de vrijdagmiddag anders kennen.
14.00 – 17.00 | € 50 per persoon| in overleg op een andere datum.

Zondag 26 november Ons DNA is superslim!  Holistico Stem(t) Je Unieke Cel Talent
Word je ervan bewust hoe je 64 genetische sleutels werken in elke cel van jou en kom meer in harmonie met jezelf. Jan de Kock van Holistico neemt je mee op reis en bekijkt welk levensdoel past bij jouw natuurlijke talent. Op eigen wijze daagt hij je uit vanuit plezier en vreugde naar de innerlijke vrede te gaan. Inloop: 13.00 uur. Workshop: 13.30 -17.00 uur. | Drie prijzen:
€ 10,- voor de mensen die het anders niet kunnen bijwonen, € 25,- de normale prijs en € 50.- voor de mensen die € 25,- willen bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen van de stichting Earthsmiles.

Zondag 3 december
Beleef jouw energie
Ervaar hoe jouw energie voelt, waar het in je lichaam stroomt of juist niet. Ervaar waar je energie in contact komt met de ander en wat dit doet met jou. Krijg meer bewustzijn over je lichaam, leer over energievelden om je heen en begrijp je eigen reacties beter. Ben je nieuwsgierig? Kom het beleven met Leonie van Zon!
14.00 -16.30 uur | Bijdrage op basis van financiële draagkracht. 25, 35 of 60 euro, inclusief koffie/thee.

Zondag 17 december – Rustplek
Rustplek. Georganiseerd door Leonie van der Zon van Praktijk Zonlicht.
Hoe vind je de rust in jezelf (terug)?
De rust die in je huist, de rust die zorgt dat je in je lichaam bent, die zorgt dat je aanwezig blijft,
Verbonden en in vertrouwen. Met wat je voelt, zegt en doet.
Bij RustPlek is er tijd en ruimte hiervoor. Speciaal voor jou. Middels muziek, meditatie en visualisatie kom je daar waar je wezen moet. Het rustpunt, stiltepunt in jou. Daarnaast ontvang je een aura reiniging zodat je ook in je energieveld los kunt laten wat jou niet meer dient of niet van jou is. Opgeschoond en verbonden met jezelf verlaat je het pand. Klaar voor de zondag en de week die komen gaat. Een rustplek voor jou. | Bijdrage op basis van financiële draagkracht. 25, 35 of 60 euro, inclusief koffie/thee.
Van 10.00 tot 12.30 uur (mogelijke uitloop tot max 13.00 uur).

Woensdag 27 december – Eindejaar ritueel 2023 door Leonie van der Zon
Het einde van het jaar is een mooi moment om terug te kijken, om de balans op te maken, dingen af te sluiten en achter je te laten. Maar ook om je zegeningen te tellen en dankbaar te zijn voor al het goede in je leven. Tevens is dit hét moment om intenties te zetten voor het nieuwe jaar. Om bij jezelf te voelen: Wat wens ik mezelf toe in het nieuwe jaar? Waar wil ik voor gaan? In het eindejaar ritueel komen beide aan de beurt, het oude én nieuwe jaar. Na onder andere een ritueel en een visualisatie zul je aan het einde van de ochtend 2024 met open armen en een open hart tegemoet treden.
10.00 – 13.00 uur | Bijdrage op basis van financiële draagkracht. 25, 35 of 60 euro inclusief koffie/thee.